Advertisement

E Gjen Dot? MOD APK (Premium/Unlocked) Download

Image of E Gjen Dot? MOD APK (Premium/Unlocked) Game/Application E Gjen Dot MOD APK PremiumUnlocked
Game/Application E Gjen Dot? Word
Playstore Id com.albaniapps.egjendot
Version New
Size 50+MB

ScreenShot of E Gjen Dot? MOD APK (Premium/Unlocked) Game/Application

E Gjen Dot? MOD APK (Premium/Unlocked) screenshots 1

E Gjen Dot? MOD APK (Premium/Unlocked) Game/Application –

E gjeni dot?

Gjeni fjalën e radhës!

E gjen dot ti lojen tonë të re? Provo aftësitë e tua , bëhu mjeshtër i fjalëve, luaje me shoket dhe fito piket maksimale.
Nëqoftëse fjala nuk është plotësisht e zgjedhur, atëherë ajo fjalë nuk kërkohet. Mund të ndodhe qe një fjalë të jetë e saktë por zgjedhja të jetë i gabuar. Kjo do të thotë që te provoni përseri të njëjten fjale por me një zgjedhje ndryshe.
Vendosni piket me te larta dhe konkuroni me shoket dhe koleget tuaj.
Lojra shume te bukura shqip dhe lojra shqiptare te veçanta
FIXED BUGS
ADDED NEW LEVELS

Game/App Requirement
E Gjen Dot? Installed 50,000+
Rating of E Gjen Dot? MOD APK
Vote
ID com.albaniapps.egjendot

MOD APK

Read Also:-  Eat Tac Toe MOD APK (Premium/Unlocked)
Advertisement

Leave a Comment

Your email address will not be published.